Bokomslag

Innan min pappa gick bort så hann han skriva en bok vid namn ”Min är hämnden”. En roman som utspelar sig på 1500-talet innehållandes äventyr, riddare, skepp, natur, kärlek, religion och allt man kan önska sig. Under tiden som gått efter hans bortgång sommaren 2012 har skribenten och författaren Ewa Klingberg bearbetat boken och jobbat med både äventyr och text. Det börjar så småningom bli en färdig bok och det ska bli väldigt spännande att se den utgiven.
Jag har gjort omslaget, och vill gärna visa ett ganska så färdigt utkast. Återkommer när den förhoppningsvis når butikerna!

omslag-framsidaÅret är 1543 och konungens befallningsman mördas under mystiska omständigheter. Ett mord som måste tystas ner till varje pris. Bonden på Klostergården blir en lämplig gärningsman, som dödas under ett flyktförsök. Hans unge son Emanuel blir stående på bar backe och väljer att följa änkan Sigrid, då hon lämnar Sverige som inte längre välkomnar katoliker inom sina gränser. Resan till Toscana blir strapatsrik och mer än en av de resande bär på hemligheter, som inte bör komma i dagern. 

”Min är Hämnden” är en hissnande familjesaga som utspelar sig i en tid då religionen bytte skepnad och en ny tid stod för dörren. 

 

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.