100 saker-serien

100 SAKER ATT GÖRA INNAN JAG DÖR
KUND: Glimra Förlag
100 saker att göra innan jag dör är en presentbok efter idé av Jenny Ekman och Hanna Bühlmann. Boken är till den som gillar att lista drömmar, upplevelser och önskningar av stora och små mått.

Jag har illustrerat och formgett hela boken på 76 sidor. Illustrationerna är gjorda i skissig stil för att passa anteckningsboksstilen. Jag har även målat och berabetat bakgrunderna i akvarell.
Hinken på framsidan skall representera en Bucket list, ett uttryck för en samling saker man vill ha bockat av / genomfört under sitt liv.

Här finns en lista över Glimra Förlags återförsäljare.

bg100sak

100 SAKER JAG ÄLSKAR HOS DIG / 100 SAKER JAG UPPSKATTAR HOS DIG
KUND: Glimra Förlag

12495734-mBzEw 12495736-85PC1
100 saker jag älskar hos dig
och 100 saker jag uppskattar hos dig är presentböcker efter idé av Jenny Ekman och Hanna Bühlmann. Böckerna riktar sig till den som vill lista ett 100-tal komplimanger till någon som förtjänar att höra det. Jag har illustrerat och formgett omslagen, där utmaningen var att inte bli för ”puttinuttig” då kunden skall kunna vara både en kompis eller en käresta till någon. Jag har skapat illustrationer inuti boken och organiska objekt i stil med lappar, gem, tejp och dylikt, akvarellmålningar med mera. Bokens inlaga är formgiven av Jenny Ekman.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.